Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Οι κλωβοί είναι σχεδιασμένοι ώστε να μην επηρεάζονται από τις κινήσεις του εδάφους. Υπάρχει ένα πόδι κλωβού πάχους 2 mm κάθε 60 cm και ευρείες βάσεις τοποθετημένες κάτω από αυτά τα πόδια. Επιπλέον, το σύστημα του κλωβού είναι σταθεροποιημένο με χάλκινες τράβηγμα κάθε 10 πόδια. Το σύστημα που αποκτά τη μέγιστη αντοχή σε αυτό το σημείο μπορεί να τοποθετηθεί σε 8 επίπεδα χωρίς πλατφόρμα, 12 επίπεδα χωρίς πλατφόρμα.